<h4><strong>Ingredienser</strong></h4>
<ul class="list-unstyled">
<li><strong>300g</strong> kycklingfile</li>
<li><strong>1</strong> paprika</li>
<li><strong>1</strong> gul lök</li>
<li><strong>1</strong> zucchini</li>
<li><strong>1</strong> broccoli</li>
<li><strong>1</strong> tomat</li>
<li><strong>1</strong> vitlöksklyfta</li>
<li><strong>1/2</strong> fryspåse med valfria grönsaker (t.ex. wokgrönsaker eller rotfrukter</li>
<li>japansk soja</li>
<li>sesamolja</li>
<li>chiliflakes, spiskummin, paprikapulver</li>
<li>salt, peppar</li>
</ul>
<p> </p>
<h4><strong>Instruktioner</strong></h4>
<ol class="noindent">
<li>Ansa och skär kycklingfilena i tunna strimlor (ca. 1 cm tjock och 10 cm lång)</li>
<li>Finhacka lök och vitlök</li>
<li>Bryn kycklingen tillsammans med lök och vitlök i olivolja</li>
<li>Krydda med salt och peppar</li>
<li>Hacka resten av grönsakerna i mindre bitar</li>
<li>Mixa ihop grönsakerna till kycklingen i woken</li>
<li>Tillsätt frysda grönsakerna</li>
<li>Tillsätt japansk soja och sesamolja efter smak</li>
<li>Krydda med salt, pepper, chili och spiskummin</li>
<li>Tillsätt andra kryddor om du vill (t.ex. Garam masala)</li>
<li>Sätt på woklocket och låt sjuda på medel-låg värme i 10 minuter</li>
<li>Servera</li>
</ol>
Av: alex
Lagt till: April 1, 2019