Av: alex
Lagt till: April 1, 2019
Av: alex
Lagt till: April 1, 2019
Av: alex
Lagt till: April 1, 2019
Av: alex
Lagt till: April 1, 2019
Av: alex
Lagt till: April 1, 2019
Av: alex
Lagt till: April 1, 2019
Av: alex
Lagt till: April 1, 2019
Av: alex
Lagt till: April 1, 2019
Av: alex
Lagt till: April 1, 2019
Av: alex
Lagt till: April 1, 2019
Av: alex
Lagt till: April 1, 2019
Av: Jill
Lagt till: Aug. 18, 2019
Av: Jill
Lagt till: June 21, 2020
Av: Jill
Lagt till: Aug. 23, 2020
1/2 dl majonnäs
1/2 hackad schalottenlök
1 pressad vitlöksklyfta
1 citron: rivet skal
2 tsk dragon
1 krm salt
svartpeppar
Av: Jill
Lagt till: Aug. 29, 2020
200 g vitkål, finstrimlad
1 morot (gärna mer), grovriven
1 msk rödvinsvinäger
3/4 tsk salt
1dl gräddfil
1/2 msk dijonsenap
Låt marinera i vinägern 5-10 minuter innan gräddfil och senap blandas i
Av: Jill
Lagt till: Aug. 29, 2020
250 g rotselleri
1/2 gul lök, finhackad
1 vitlöksklyfta
1 dl vatten
1/2 dl grädde
1/2 tsk salt
Skala och tärna rotsellerin, finhacka gul lök och vitlök. Fräs allt i lite olja i en kastrull. Tillsätt vatten, grädde och salt. Låt sjuda under lock 10-15 min eller tills rotsellerin är mjuk. Späd ev. med mer vatten och smaka av med salt och peppar.
Av: Jill
Lagt till: Aug. 29, 2020
Av: Jill
Lagt till: Aug. 29, 2020