Såser och röror

Mums!


Marinad med rosmarin

<h4><strong>Ingredienser</strong></h4> <ul class="list-unstyled"> <li><strong>2 tsk olivolja</strong></li> <li><strong>1 msk balsamicovin&auml;ger</strong></li> <li><strong>1 pressad vitl&ouml;ksklyfta</strong></li> <li><strong>1 tsk rosmarin</strong></li> <li><strong>1 krm salt</strong></li> <li>honung</li> <li>peppar</li> </ul> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Av: alex

Lagt till: April 1, 2019

Mangosalsa


Av: alex

Lagt till: April 1, 2019

Kryddig sojadipp


Av: alex

Lagt till: April 1, 2019

Ingefärsdipp


Av: alex

Lagt till: April 1, 2019

Salviayoghurt


Av: alex

Lagt till: April 1, 2019

Fänkåls-beurre blanc


Av: alex

Lagt till: April 1, 2019

Rucolapistou


Av: alex

Lagt till: April 1, 2019

Jordärtskocksbearnaise


Av: alex

Lagt till: April 1, 2019

Balsamicosås


Av: alex

Lagt till: April 1, 2019

Balsamicosky


Av: alex

Lagt till: April 1, 2019

Timjansky


Av: alex

Lagt till: April 1, 2019

Café de Paris-sås


Av: Jill

Lagt till: Aug. 18, 2019

Vegopastej


Av: Jill

Lagt till: June 21, 2020

Dragon- och rostad vitlöksslaw


Av: Jill

Lagt till: Aug. 23, 2020

Dragonaioli

<p>1/2 dl majonn&auml;s<br />1/2 hackad schalottenl&ouml;k<br />1 pressad vitl&ouml;ksklyfta<br />1 citron: rivet skal<br />2 tsk dragon<br />1 krm salt<br />svartpeppar<br /><br /></p>

Av: Jill

Lagt till: Aug. 29, 2020

Coleslaw

<p>200 g vitk&aring;l, finstrimlad<br />1 morot (g&auml;rna mer), grovriven<br />1 msk r&ouml;dvinsvin&auml;ger<br />3/4 tsk salt<br />1dl gr&auml;ddfil<br />1/2 msk dijonsenap<br /><br />L&aring;t marinera i vin&auml;gern 5-10 minuter innan gr&auml;ddfil och senap blandas i</p>

Av: Jill

Lagt till: Aug. 29, 2020

Rotsellericréme

<p>250 g rotselleri&nbsp;<br />1/2 gul l&ouml;k, finhackad <br />1 vitl&ouml;ksklyfta<br />1 dl vatten <br />1/2 dl gr&auml;dde <br />1/2 tsk salt<br /><br />Skala och t&auml;rna rotsellerin, finhacka gul l&ouml;k och vitl&ouml;k. Fr&auml;s allt i lite olja i en kastrull. Tills&auml;tt vatten, gr&auml;dde och salt. L&aring;t sjuda under lock 10-15 min eller tills rotsellerin &auml;r mjuk. Sp&auml;d ev. med mer vatten och smaka av med salt och peppar.</p>

Av: Jill

Lagt till: Aug. 29, 2020

Dill- och gräslökssås


Av: Jill

Lagt till: Aug. 29, 2020